Hívjon bizalommal, vagy keressen fel a   V ö l g y i k ú t   H á z-ban!
(Veszprém, Kopácsi u. 2., a régi Gyermekek Házával szemben)
K i r á l y   M a s s z á z s
Telefon: 06-30/853-1698

Elnézést, itt egy önarckép lenne :)

Király Tamás

okleveles masszőr


Az 1981 óta eltelt néhány év nem ad ugyan lehetőséget a túl hosszú önéletrajzra, de álljon itt egy rövid kivonat azokkal a részekkel, amiknek egy kis köze lehet a masszázshoz :)

Veszprémben születtem, itt is nőttem fel, és bár az egyetemi éveket a nem is olyan távoli fővárosunkban töltöttem, 2008. év elejétől ismét itthon vagyok. Felsőfokú végzettségem programozó matematikus, de viszonylag hamar rájöttem, hogy mást jelent számomra az "ideális munka". Szerencsére feleségem is roppant megértő férjura önmegvalósítási szándékát illetően :)

A masszázzsal való ismerkedésem már fiatalon elkezdődött, mivel a család egyes tagjai igényelték az ilyenfajta kényeztetést, és ez a kérés csak nálam talált megértő fülekre. Szerencsére (és szerencséjükre) minél többet masszíroztam, annál több kedvet kaptam hozzá. Hozzáteszem, ők a mai napig törzsvendégek :)
Azonban a rendszeres sportolás során fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy képzett masszőr legyek, mivel remek lehetőséget ad a másoknak való szakszerű segítségnyújtásban. Elég sok sportot kipróbáltam még ennél is fiatalabb koromban (pl. tenisz, karate), felnőttként maradt a bicikli, mint Veszprémben egyértelmű közlekedési eszköz. A budapesti tartózkodás alatt emellett rendszeresen fociztam és falatmásztam.
Bár többre tartom mint egyszerű sportot, de azt hiszem ide tartozik még az Aikido is, amivel szintén az egyetemi évek alatt kerültem közelebbi kapcsolatba. 2003-ban lettem a budapesti Misogi Aiki Dojo tagja, Veszprémbe településem után pedig a veszprémi Ten-Shin-Kai Dojoban folytattam a gyakorlást.
2013 nyár végétől az aikido-t felváltotta a jógában és a szakmai dolgokban való elmélyedés.

Masszázs pályafutásom:

Azért választottam ezeket, mert úgy érzem, jellegükből fakadóan remekül kiegészítik egymást, így mindenki könnyebben megtalálja a saját igényének megfelelő masszázst.

Az eddig kapott pozitív visszajelzések a vendégeimtől arra ösztönöznek, hogy tovább képezzem magam a masszázs témakörében. Terveim között sok minden szerepel (természetgyógyász, csontkovács), és remélem sikerül megvalósítanom őket, hogy minél szélesebb körű tudással segíthessek az embereknek.

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!